Menu

Vi loggar IP-nummer vid alla ordrar. Alla falska ordrar polisanmäls.

Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter.

Våra paket levereras i majoriteten av fallen inom 2 arbetsdagar. I enstaka fall kan paketen försenas p.g.a vår speditör. Därför kan vi inte lämna några garantier på leveranstiden. Vi försening har vi som regel att avvakta 2 veckor innan vi vidtar åtgärder.

Vilka länder levererar vi till?

Sverige, Norge, Danmark, Finland, Åland

För att kunna erbjuda dig produkter med möjligheten att betala med postförskott så behöver vi ditt personnummer.

Personuppgifterna som hämtas automatiskt eller lämnats av dig behandlas av ecigg.se för att kunna utföra vår tjänst, det innebär att uppgifter som du lämnat till ecigg.se lämnas aldrig till en tredje part.

Enligt PuL kan du när som helst återkalla ditt samtycke vilket innebär att vi inte behandlar ytterligare personuppgifter om dig, du har även rätt att begära information om och/eller rättelse av de personuppgifter som finns sparade om dig. För utdrag/rättelser enligt § 26 och § 28 PuL skickar du ett undertecknat skriftligt brev eller via mejl till:

Fel i vara

1 Fel vid leverans

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta kundservice så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Vi tar emot felanmälan och sänder dig en förfrankerad returetikett. Skicka tillbaka varan i det skick den mottogs, åtföljd av en skade- eller felanmälan, så får du en felfri, rätt vara.

2 Fel under garantitiden

Vi garanterar att de varor du beställt är fria från tillverkningsfel under 3 månader, eller under den garantiperiod som gäller för din produkt, från leverantören. Om din vara skulle sluta fungera under garantitiden skickas den vanligtvis till Ejuice.se. Vi följer svenska köplagar men vi delar inte ut kompensationer i någon form.

3 Reklamation

Meddelande om fel i vara måste lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckte, eller borde ha upptäckt felet. Reklamationsrätten för en vara upphör under alla omständigheter efter 14 dagar.

4 Transportskador

Transportskador skall anmälas inom 7 dagar till fraktföraren/ posten eller leveransföretaget. Detta gäller även om något saknas ur försändelsen.

Tvist

Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.

Tillbaka till toppen