Menu

Leveranstid

Leveranstiden är i majoriteten av fallen 2 arbetsdagar inom de flesta orter i Sverige. Om du har lantbrevbärare eller bor på annan avlägsen plats, som t.ex. en ö, bör du räkna med ytterligare en dag. Om en vara är slut i lager kan din leverans dröja ytterligare. I detta fall meddelar vi dig och ger dig möjligheten att ångra ditt köp. I enstaka fall förlängs din leveranstid markant p.g.a vår speditör. I detta fall avvaktar vi 2 veckor innan vi vidtar några åtgärder.

Vi på eJuice.se gör allt vi kan för att skicka ditt paket så snabbt det är möjligt, vi kan tyvärr inte garantera leveranstiden då detta kan bero på flera olika faktorer. Oftast kommer våra paket till våra kunder inom 48 timmar om beställningen kom in innan kl 14:00 på vardagar.

Frakt/Leverans

Fraktkostnaden kan du se i kassan innan du bekräftar köpet. Frakten är inte förhandlingsbar och fraktpriset förändras från tid till annan. Med frakt menas leverans till utlämningsställe. Frakten utförs vardagar. Varorna kommer att levereras till ditt närmsta utlämningsställe.

Returkostnad – Viktigt att veta

Du som kund/beställare skickar ditt paket på egen bekostnad, vi ersätter dig för hela köpesumman men inte för frakt/returkostnaden, Med frakt menar vi den kostnaden vi betalade när vi skickade ditt paket till dig. Om vi skickat flera paket/produkter till dig gällande en och samma beställning behåller vi samtliga fraktkostnader.

Transportskador

Transportskador skall anmälas inom 3 dagar till fraktföraren/ posten eller leveransföretaget. Detta gäller även om något saknas ur försändelsen.

Ångerrätt

Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor.

För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Både varan och förpackningen skall vara hel. Returnera varorna tillsammans med fakturan eller en kopia av den!

Du som kund står för frakt och returkostnaden vid ångerrätten.

Det är viktigt att du skickar tillbaka paketet med rekommenderat brev. Du som kund ansvarar för att paketet kommer fram till oss och är viktigt att du kan spåra returpaketet med ett spårningsnummer.

Force majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, till exempel restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

I händelse av försäljningsförbud av en eller flera av våra produkter pga av en myndighet eller en annan statlig organisation skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Tillbaka till toppen